Foie Gras Terrine
m/ kompot, friséesalat og ristet brød
145,-
Hummersuppe
m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og croûton
125,-
Fransk løgsuppe
m/ gratineret ostecrouton
125,-
Ravioli m/ jomfruhummer
Skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale
185,-
Confit after andelår
m/ kartoffelpuré og rødvinssauce
215,-
Stjerneskud
m/ paneret skærisingfilet, håndpillede rejer, hjemmelavet dressing, rogn, salat, tomat og citron
195,-
Charcuteri planke
Udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo
150,-
Carpaccio af okseinderlår
m/ harry’s dressing, tomat, pinjekerner, oliven, basilikum og parmesan
135,-
Tatar af okseinderlår
rørt m/ urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites
195,-
Ribeye
m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 gr.
315,-
350 gr.
415,-