HOVEDRETTER

FISK
Skærissing stegt på croûton
m/ braiseret fennikel og fiskeskum
225,-
Ravioli m/ jomfruhummer
Skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale
185,-
Stjerneskud
m/ paneret skærisingfilet, håndpillede rejer, hjemmelavet dressing, rogn, salat, tomat og citron
195,-
KØD
Kalveculotte
m/ bønner, spidskål og sauce bordelaise
225,-
Confit af andelår
m/ kartoffelpuré og rødvinssauce
195,-
Medalliuon af oksemørbrad
m/ skorzonerodspuré, stegte skorzonerødder og sauce bordelaise
355,-
Tatar af okseinderlår
rørt m/ urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres m/ salat, aioli og pommes frites
195,-
Jim's burger
m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltet agurk, briochebolle, pommes frites og chilimayo
165,-
Ribeye
m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 g.
315,-
350 g.
415,-

FORRETTER

Gillardeau østers
m/ vinaigrette og grillet citron
3 stk.
140,-
6 stk.
275,-
Foie Gras terrine
m/ chutney, friséesalat og ristet brød
145,-
Stegt torsk m/ sauce nage,
artiskok, fennikelfrø og frisk urter
125,-
Hummersuppe
m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg
125,-
Carpaccio af okseinderlår
m/ harry’s dressing, tomat, pinjekerner, oliven, basilikum og parmesan
135,-
Charcuteri planke
Udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo
150,-
Tilvalg: 2 arla unika oste
178,-

SALATER/VEGETAR

Salat m/ røget laks
Kartofler, små tomater, æg, friskost creme og purløgsmayo
150,-
Salade Chevre Chaud
Salat m/ gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater
150,-
Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, ande-croquetter, syltet rødløg samt citron puré
185,-
Vegansk burger
Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg, icebergsalat, syltet agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Dertil pommes frites
155,-

BØRNERETTER

Paneret kylling
m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta
85,-
Stegt fiskefilet
m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta
85,-
“Saml selv” Burger
m/ hakkebøf, cheddarost. Burgerdressing , pommes frites og ketchup
85,-
Børneis
m/ frisk frugt og chokoladesauce
55,-

DESSERTER

Hjemmelavet flødebolle
38,-
Cheesecake
m/ passionsfrugtgelé
48,-
Citrontærte
m/ marengs
48,-
Gammeldags æblekage
m/ fløde og makroner
48,-
Citrontærte
m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis
48,-
Crème brûlée
m/ hindbærsorbet
100,-
Danske og franske oste
Specielt udvalgt af køkkenet, m/ lækkert tilbehør
3 stk.
115,-
5 stk.
155,-

3-RETTERS SÆSONEMNU

Forret
Hummersuppe
m/ stegte jomfruhummer urter og crouton
Hovedret
Kalveculotte
m/ bønner, spidskål og sauce bordelaise
Dessert
Cremebrulé
m/ hindbær sorbet
3-retters sæsonmenu
375,-
Opgrader til 2takts treatment
Snacks og bobler. Sæsonmenuen m/ tilhørende vinmenu.
775,-

SNACKS – TAPAS

Vælg 2-4 for let snacking, eller 8-10 som tapas for 2 personer Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Gillardeau østers
m/ viniagrette og grillet citron
3 stk.
140,-
6 stk.
275,-
Schrenckii Caviar – 20 gr.
m/ blinis og cremefraiche m/ purløg
375,-
Hummerhotdog
m/ kimchimayo & hjertesalat
68,-
1 Klasses spanske ansjoser
m/ sprødt brød
85,-
Marvpiber af okse gratineret
m/ skalotteløg, persille og soya
75,-
Små snackpølser
35,-
Krustade
m/ tatar og purløgsmayo
45,-
Stegte brisler
m/ friskost og karse
58,-
Ande-croquetter
m/ syltede løg & trøffelmayo
55,-
24 mdr. Iberisk skinke
m/ ristet brød og trøffelmayo
95,-
Grillet brød
m/ dip
35,-
Salat
m/ vinaigrette, chips og tomat
35,-
Syltede grønne oliven
m/ citron
35,-
Saltede nødder
35,-
Hjemmelavede chips
m/ trøffelmayo
35,-
Pommes frites
m/ aiöli
48,-

Kontakt os

2takt Café & Brasserie
Søndergade 18A
9900 Frederikshavn
Tlf. 98408090
info@2takt.dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
10.00-23.00
10.00-23.00
10.00-23.00
10.00-23.00
10.00-23.00
10.00-23.00
10.00-23.00