HOVEDRETTER
FISK
Skærissing stegt på croûton
m/ braiseret fennikel og fiskeskum
225,-
Ravioli m/ jomfruhummer
Skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale
185,-
Stjerneskud
m/ paneret skærisingfilet, håndpillede rejer, hjemmelavet dressing, rogn, salat, tomat og citron
195,-
KØD
Kalveculotte
m/ bønner, spidskål og sauce bordelaise
225,-
Confit af andelår
m/ kartoffelpuré og rødvinssauce
195,-
Medalliuon af oksemørbrad
m/ skorzonerodspuré, stegte skorzonerødder og sauce bordelaise
355,-
Tatar af okseinderlår
rørt m/ urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres m/ salat, aioli og pommes frites
195,-
Jim's burger
m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltet agurk, briochebolle, pommes frites og chilimayo
165,-
Ribeye
m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 g.
315,-
350 g.
415,-